George Simion nu a ajuns la ședința comună a parlamentelor României și Republicii Moldova

De ce președintele AUR, George Simion nu a ajuns la ședința comună a parlamentelor României și Republicii Moldova?!

George Simion nu a ajuns la ședința comună a parlamentelor României și Republicii Moldova

Președintele AUR, George Simion nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova, el având interdicție de intrare în țara vecină până în 2023. El acuză actuala conducere de dublu limbaj și prefăcătorie.

Simion a anunțat că nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova, deși ar fi trebuit să participe, sâmbătă, la ședința comună a parlamentelor României și Republicii Moldova, la Chișinău.

El va fi pus să se întoarcă în țară cu primul avion, sâmbătă dimineața.

„La ora 5 și ceva mă urc în primul avion spre București. Trebuie să stau în această sală de așteptare. Nu am voie să intru în Republica Moldova, deși, am venit aici (...) că mâine e o șdință comună a parlamentelor din România și Republica Moldova și am fost invitați de către Parlamentul Republicii Moldova", a spus George Simion.

Președintele AUR acuză conducerea Republicii Moldova de dublu limbaj.

„Maia Sandu o să defileze cu europenismul ei, dar pe mine m-a arestat Vladimir Voronin. Pe mine m-a interzis Igor Dodon, cei mai anti-europeni și chipurile cei mai anti-români. Dar în momentul în care te invită Parlamentul Republicii Moldova și toți parlamentarii sunt lăsați să treacă și tu, nu, pe o interdicție dată în Anul Centenarului, la 100 de ani de la Marea Unire, când am făcut marș pe jos de la Alba Iulia la Chișinău, interdicție dată de Igor Dodon, în plin regim Plahotniuc. Și acum, până la 5 și ceva o să stau aici în aeroport să mă uit cum zboară avioane. Nu e nicio problemă. Nu renunțăm la lupta noastră pentru unire, dar invitația asta și prefăcătoria clasei politice din Republica Moldova care se teme de unire ca dracul de tămâie cred că trebuie sancționată. Este cât se poate de clar dublul limbaj pe care îl folosește Chișinăul în momentul acesta", acuză Simion.

Simion are interdicție să intre în țara vecină până în 2023.

 

Citește toate informațiile despre această știre AICI.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Negocierile cu Rusia o sa reînceapă la sfârșitul verii

Accident grav în această dimineață în Prahova. O tânăra este în spital!