Bărbatul fugărit de poliție de la București până la Ploiești a fost împuscat!

Bărbat împușcat în timpul unei urmăriri în trafic, pe DN1.Totul s-a întamplat ieri, după ce un bărbat de 33 de ani a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor.

Bărbatul fugărit de poliție de la București până la Ploiești a fost împuscat!

 

În jurul prânzului, bărbatul în vârstă de 32 de ani s-a dus acasă la unchiul său, în zona Aviației, pe care l-a amenințat cu cuțitul, notează observatornews.ro

Îngroziți, vecinii au sunat la 112, iar bărbatul s-a urcat în mașină și a fugit. Polițiștii l-au dat în urmărire, acesta fiind depistat prima dată în trafic în Sectorul 1.

Șoferul nu a oprit la primul filtru, iar mai multe mașini de poliție au pornit în urmărirea lui, reușind să-l blocheze pe DN 1, la Băneasa, după ce au tras mai multe focuri de armă în direcția roților.

După ce mașina sa nu a mai putut fi manevrată, bărbatul a atacat un polițist, încercând să-i smulgă din mână arma din dotare.

Agentul a reacționat și l-a împușcat pe agresor în picior. Victima a fost transportată la spital. În mașină au fost găsite cuțitele cu care bărbatul și-a amenințat ruda, aceasta solicitând și un ordin de restricție.

 

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Probele de bacalaureat au început astăzi

O femeie, lovită de mașină în această dimineață în Mihai Bravu

Sursa observatorulph.ro