Două case din Ploiești au fost mistuite astăzi de flăcari

Două case din Ploiești au fost afectate de un incendiu care a izbucnit luni dimineață pe strada Meșterul Manole.Din primele cercetări, se pare că flăcările au pornit din cauza unui scurtcircuit electric.

Două case din Ploiești au fost mistuite astăzi de flăcari

Comunicatul ISU Prahova:

Pompierii prahoveni au fost în alertă în această dimineața, în jurul orei 04:39, după un anunț referitor la un incendiu care a cuprins o gospodărie aflată pe strada Meșterul Manole din municipiul Ploiești.

Imediat, la locul evenimentului au fost mobilizate 2 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, dar și o ambulanță SMURD.

La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta la acoperișul unei locuințe pe o suprafață de aproximativ 30 mp, ulterior flăcările s-au dus și la locuința și anexa învecinată, pe o suprafață de aproximativ 70 mp.

Din primele cercetări, se pare că flăcările au pornit din cauza unui scurtcircuit electric.

Alte  două incendii au fost stinse de pompierii prahoveni în weekend:

Un incendiu puternic a avut loc în data de 18 iunie, în jurul orei 17:46, la o clădire nelocuită situată pe strada Valea Bobului din localitatea prahoveană Urlați. La locul evenimentului au fost mobilizate trei echipaje de stingere, dar și o autospecială de primă intervenție și comandă, care au acționat pentru stingerea flăcărilor și pentru înlăturarea efectelor negative. Flăcările se manifestau la acoperiș pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Din primele cercetări efectuate se pare că focul a pornit din cauza fumatului în locuri neprotejate corespunzător.

 

Citește toate informațiile AICI.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Trei tineri amendați dupa ce au fost prinși că desenau graffiti în centrul Ploieștiului

Fotbalistul Ciprian Marica vrea să investească într-o ruina ?! /FOTO/VIDEO