Ce o să se întample cu președintele Vladimir Putin în urmatorii 2 ani?

Vladimir Putin suferă de mai multe boli 'grave' și mai are mai puțin de doi ani de trăit, precizează șeful serviciului de informații ucrainean. Generalul-maior Kyrylo Budanov a declarat că spionii de la Kiev care s-au infiltrat la Kremlin au făcut aceste afirmații pe baza unor 'informații umane', relatează Dailymail.

Ce o să se întample  cu președintele Vladimir Putin în urmatorii 2 ani?

Budanov a adăugat: "Putin nu are o viață lungă în fața lui", a relatat USA Today.

Starea de sănătate a lui Putin a fost subiectul unor speculații intense timp de luni de zile, care au escaladat și mai mult după ce a fost fotografiat în timp ce se agăța de o masă în timpul unei întâlniri cu ministrul apărării Serghei Shoigu.

Iar la începutul acestei luni, picioarele președintelui în vârstă de 69 de ani au părut să se îndoaie în timpul unui discurs la Moscova.

Președintele a participat la o ceremonie de premiere la Kremlin când părea nesigur pe picioare.

Putin s-a clătinat înainte și înapoi înainte de discursul său, în timp ce regizorul rus Nikita Mikhalkov primea un premiu.

Aceasta a avut loc la doar câteva zile după ce o persoană din interiorul Kremlinului a afirmat că Putin a fost sfătuit de medici să nu facă apariții publice "lungi", după ce s-a îmbolnăvit în timpul unor discuții recente cu șefii săi militari.

Președintele rus a simțit 'o stare de rău acută, slăbiciune și amețeală', în timp ce se ridica de la birou după o recentă videoconferință cu consilierii și liderii militari, a relatat canalul Telegram General SVR.

Postura proastă a lui Putin, fața și gâtul aparent umflate, au stârnit speculații cu privire la starea de sănătate a liderului, despre care se spune că s-a îmbolnăvit de la invazia din Ucraina.

Liderul de la Kremlin a fost acuzat în aprilie că ar avea nevoie de o operație urgentă de cancer.

Putin ar suferi, de asemenea, de Parkinson și de "simptome schizofrenice", potrivit unor persoane autointitulate "din interiorul Kremlinului".

Aceștia au scris prin intermediul canalului Telegram General SVR: 'Președintele rus Vladimir Putin suferă de oncologie, iar ultimele probleme identificate în timpul [ultimei sale] examinări sunt asociate cu această boală'.

Citește toate informațiile AICI.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Noi schimbări importante în lotul echipei FC Petrolul

Au ajuns rezultatele de la BAC. Rata de promovabilitate este aproape de 80 %