Anunț foarte important făcut de regizorul Bobby Păunescu!

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a declarat duminică, pentru B1 TV, că unii obișnuiau să „sărbătorească” Parteneriatul Strategic cu Statele Unite fiind parte dintr-o divizie anti-americană.

Anunț foarte important făcut de regizorul Bobby Păunescu!

„Se pare că există oameni care au făcut spionaj împotriva SUA, din partea României, pe banii românilor, împotriva românilor care și-au dorit intrarea în NATO și care și-au dorit Parteneriatul Strategic cu Statele Unite”, susține Păunescu.

Acesta a subliniat că dosarul trebuie desecretizat și trebuie să știe toată lumea cine a condus această divizie, ce oameni au lucrat acoperit în România și în străinătate și care le-au fost obiectivele. „Nu poți să spionezi un partener, chestii ascunse”, a insistat Bobby Păunescu, într-o declarație făcută la B1 TV.

„Domnul președinte a anunțat două lucruri foarte importante: la mulți ani Românilor și faptul că mergem pe drumul cel drept și faptul că avem foarte multe lucruri să sărbătorim, printre care și Parteneriatul Strategic cu SUA. Haideți să vă spun cum îl sărbătoream:

Îl sărbătoream printr-o divizie, de fapt ”Birou” se chema, anti-americană. Mă interesează cine a făcut-o și cine era șeful diviziei. Domnul Butoi era șeful diviziei, care scria articole împotriva unor cetățeni români sau străini, care aveau vederi pro-americane.

Așa se explică de ce domnul Bostac, când a vrut să candideze la prezidenție, nu a putut candida că erau vederi pro-americane. Ideea este că nu învinovățim nici pe actualul șef al SRI sau de la celelalte servicii. Trebuie de urgență desecretizat acest dosar. Se pare că există oameni care au făcut spionaj împotriva SUA din partea României, pe banii românilor, împotriva românilor care și-au dorit intrarea în NATO și care și-au dorit Parteneriatul Strategic cu Statele Unite. Erau români și românce pe Statele Unite și vrem să știm dacă acestea făceau parte din această divizie”, a susținut Bobby Păunescu.

 

Citește toate informațiile AICI.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Ce o să se întample cu președintele Vladimir Putin în urmatorii 2 ani?

Noi schimbări importante în lotul echipei FC Petrolul