O femeie în vârstă, găsită dupa ce a plecat dupa ciuperci

Ieri, în jurul orei 12.30, Poliția orașului Vălenii de Munte a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că un prieten de-ai său se află în pădurea Cazacu, din comuna Gura Vitioarei. De trei ore nu mai știa nimic de soția sa. Era convins că aceasta s-a rătăcit.

O femeie în vârstă, găsită dupa ce a plecat dupa ciuperci

În urma apelului, polițiștii cunoscând zona ca fiind frecventată de animale sălbatice au constituit echipa operativă și de îndată, coordonați de șeful Poliției Orașului Vălenii de Munte.Au pornit în zona indicată, unde l-au găsit pe bărbat/ Le-a spus ca a venit cu soția sa în pădure, pentru a culege ciuperci și că la un moment dat a plecat la mașină să lase o sacoșă. Când s-a întors a constatat faptul că aceasta nu mai este.

Speriat de faptul că în apropiere și-au mai făcut apariția și câțiva urși a cerut ajutor.

Polițiștii, împreună cu pompierii și jandarmii prahoveni, dar și cu un pădurar au împărțit zona pe mai multe tronsoane de drum, în speranța că o vor găsi mai repede pe femeie.

În jurul orei 16.40, bătrâna a fost găsița. Era teafără și nevătămată.

7 kilometrii au parcurs Iulian, Nicolae, Constantin și Radu până să o găsească pe tanti Constanța, care se afla la limita între satul Bughea de Jos și pădurea Cazacu, din comuna Gura Vitioarei.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Banca Transilvania anunță că economia va crește mai mult decât ne-am așteptat

Polițiștii Serviciului Rutier Prahova desfășoară o acțiune pe DN 72