A reușit să aduca o mașină furată din Spania până în Prahova!

Mașină furată din Spania, adusă în Prahova. La RAR a fost prezentată o clonă. Ieri,, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost informați de către polițiștii Biroului Rutier Ploiești, cu privire la faptul că au identificat pe DN1, în localitatea Cornu, un autovehicul despre care există date că ar fi fost sustras din Spania.

A reușit să aduca o mașină furată din Spania până în Prahova!

Din cercetări, a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Cornu ar fi achiziționat un autovehicul, prin intermediul unui prieten din Spania, pe care l-ar fi transportat  pe o platformă la adresa sa de domiciliu.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la seriile autovehiculului, polițiștii s-au deplasat la sediul R.A.R. Prahova, unde cu ocazia verificărilor s-a constatat faptul că autovehiculul prezentat este o clonă a altui vehicul, seria de șasiu originală fiind diferită de cea din documente.

Astfel, din verificări a rezultat faptul că peste seria de șasiu originală a fost poansonată artizanal o altă serie de șasiu, documentele identificate și numerele de înmatriculare fiind corespunzătoare ultimei serii.

Autovehiculul a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire și fals material în înscrisuri oficiale.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

CJ Prahova a preluat Parcul Municipal Vest și au anunțat investiții importante

Trei morți și șase răniți într-un accident teribil în Ialomița /FOTO