Consiliul Judeţean Prahova lucrează la centuri ocolitoare ale oraşelor...

Consiliul Judeţean Prahova lucrează la finalizarea documentaţiei aferente proiectelor pentru centurile ocolitoare ale oraşelor Mizil, Comarnic, Buşteni şi Azuga.

Consiliul Judeţean Prahova lucrează la centuri ocolitoare ale oraşelor...

Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, acum că au fost reactualizați indicatorii tehnico-economici, proiectele se află în evaluare la Ministerul Dezvoltării, urmând ca la final să fie acordată  finanțarea prin programul Anghel Saligny.

Consiliul Județean Prahova a decis în ultima ședință ordinară reactualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru proiectele prin care se vor realiza centuri ocolitoare ale oraşelor MIzil, Comarnic, Buşteni şi Azuga.

Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, următorul pas este ca proiectele, care se află în evaluare la Ministerul Dezvoltării, să primească finanțare prin programul Anghel Saligny.

La finalul evaluării, urmează ca executivul județean să scoată la licitație proiectarea și execuția lucrărilor de infrastructură rutieră.

Potrivit reprezentantului CJ Prahova, autoritățile județene speră ca lucrările la aceste două centuri să fie gata până în 2024.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Rezultatele inițiale ale repartizării în liceele militare au fost afișate

Doi turiști români ar fi murit după prăbușirea ghețarului din Italia