Trafic blocat total pe DN 64, din cauza unui accident cu patru victime

Patru persoane au fost rănite în această dimineaţa în urma coliziunii maşinilor în care se aflau, pe DN 64, în localitatea Ioneşti, unul dintre răniţi fiind încarcerat, au anunţat autorităţile vâlcene, citate de Agerpres.

Trafic blocat total pe DN64, din cauza unui accident cu patru victime

Potrivit Poliţiei Vâlcea, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri pe DN 64, salvatorii intervenind pentru scoaterea victimei blocate în maşină.

„Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că, din cauze care urmează a fi stabilite, două autoturisme au intrat în coliziune. Din impact, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un cap de pod, conducătorul auto fiind încarcerat”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălina Cimpoeru.

La faţa locului au fost trimise şase autospeciale de intervenţie, între care două salvări ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj SMURD.

„O persoană este încarcerată, iar alte trei au suferit multiple traumatisme. Medicul sosit la intervenţie a evaluat două victime cu cod Roşu şi două cu cod Galben. Acestea vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Vâlcea, pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

 

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Prima intervenție chirurgicală asistată de un robot multifuncțional

Ploieștenii doresc modernizarea zonei Halelor Centrale și a pieței