Scăldatul la Sala Sporturilor în lacul artificial este sancționat drastic

Ploieștenii care aleg să încalce legea  în această perioadă caniculară și decid să se răcorească scăldându-se în fântânile arteziene in oraș sau în lacul artificial de la Sala Spoturilor riscă să scoată mai mulți bani din buzunar decât dacă s-ar duce o zi la piscină. Asta pentru că sancțiunile aplicate de Poliția Locală Ploiești sunt cuprinsa între 500 si 1500 lei.

Scăldatul la Sala Sporturilor în lacul artificial este sancționat drastic

Mai scump decât o zi la piscină. La acest lucru ar trebui să se gândească de două ori ploieștenii  înainte de a lua decizia de a se răcorii scăldându-se în lacul artificial de la Sala Sporturilor.

Asta pentru că  Poliția Locală Ploiești a intensificat activitățile de patrulare în zonele de agrement de pe raza municipiului,  iar dacă sunt prinși la scăldat riscă amenzi  cuprinse între 500 si 1500 lei.

De la începutul lunii iunie și până în prezent, polițiștii locali ploieșteni au aplicat  13 sancțiuni contravenţionale în valoare totală de 4.750 lei celor care au decis să se răcorească fie în fântânile artizanale din Ploiești, fie s-au scăldat în lacul de la Sala Sporturilor.

Totodată, Poliția Locală Ploiești a aplicat, în weekend, 69 de amenzi pentru contravențiile constatate pe durata verificărilor în parcurile din municipiu. Polițiștii locali au legitimat 106 persoane, atenționând verbal 37 de persoane și aplicând 69 de amenzi, în valoare totală de 13.370 lei.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Iluminatul public bazat pe LED a ajuns și în Municipiul Ploiești

Marea Britanie este dispusă să instruiască soldații ucraineni