Consilierul județean Sorin Teju s-a stins în această dimineață în urma unui infarct

Consilierul județean Sorin Teju a murit în această dimineață. Acesta a fost și deputat și avea 56 de ani. S-a stins în urma unui infarct.

Consilierul județean Sorin Teju s-a stins în această dimineață în urma unui infarct

Vă reamintin că în anul 2015 acesta a fost implicat într-un teribil accident de circulație care s-a produs pe DN1 A. In evenimentul rutier de atunci, .o persoană a murit și patru au fost rănite.  Parlamentarul era în mașină împreună cu soția sa și încă o persoană care a murit. 

S-a născut la data de 4 aprilie 1965, în comuna Aluniş, judeţul Prahova, Sorin Teju s-a stins în această dimineaţă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Bucureşti.
Absolvent al Facultăţii „Forajul sondelor şi exploatarea zăcămintelor de hidrocarburi – subingineri“ din cadrul IPG Ploieşti (în prezent UPG Ploieşti) şi al Facultăţii de de Drept la Universitatea „George Barițiu“ Brașov,

Sorin Teju a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2012 -2016, fiind ales din partea Partidului Naţional Liberal. În 2020, în urma alegerilor locale, a obţinut un mandat de consilier judeţean.
Era căsătorit şi avea doi copii.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Momente de panică pentru o familie din Ploiești !

Dolarul pe punctul de a depăși EURO, Europa se prăbușește