Un bărbat a fost condamnat la închisoare pentru dare de mită

Un bărbat care a încercat sa mituiasca un polițist la Blejoi, după ce soferul în mașină căruia se afla fusese oprit pentru un viraj neregulamentar a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Un bărbat a fost condamnat la închisoare pentru dare de mită

Initial prietenul său care se afla la volan primise un avertisment din partea omului legii. Pasagerul a încercat să îi ofere acestuia o suma de bani. Și nu doar atât.

Vorbim în acest caz despre o pedeapsă de 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendarea executării acesteia pe un termen de supraveghere de 2 ani.  Totul după ce procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu privire la săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Fapta s-a petrecut în luna martie. Polițistul a oprit un șofer care a virat stânga și astfel a incalcat marcajul de linie dublă continuă.

Polițistul i-a aplicat șoferului un avertisment, moment în care alt pasager din mașină s-a oferit să-i dea o sumă de bani drept mulțumire. Polițistul a refuzat mita. Bărbatul a mers mai departe și i-a oferit reparații la un service auto pe care îl deține.

Agentul de poliție a sesizat Direcția Generală Anticorupție,. Bărbatul și-a recunoscut fapta, procurorul stabilind o pedeapsa de un an și patru luni de închisoare cu suspendare.

 

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Atentat la sănătatea consumatorilor. Salam cu mucegai vândut într-un supermarket

Consilierul județean Sorin Teju s-a stins în această dimineață în urma unui infarct