Au început modernizările în Halele Centrale /FOTO

Modernizări la Halele Centrale. Concret, două dintre ușile de acces în Halele Centrale, respectiv la intrarea principală și la Poarta Brașov 1, au fost medernizate.

Au început modernizările în Halele Centrare /FOTO

Ușile nou montate în Halele Centrare sunt glisante automat, au un design atractiv și dispun de un sistem de deschidere de urgență de tip break-out, care oferă posibilitatea de rabatare a acestora la un unghi de 90°, indiferent de poziția lor.

Acest sistem este alegerea optimă pentru asigurarea ieșirii de urgență, intrările pietonale, aparent înguste, putând fi transformate în pasaje largi, într-un timp foarte scurt. Astfel, sistemul de deschidere de urgență break-out al noilor uși montate la Halele Centrale este potrivit în situații de urgență, pentru evacuarea persoanelor, într-un mod rapid și în siguranță, dar este și ușor de utilizat pentru transferul obiectelor voluminoase.

În prezent, prin instalarea noilor uși de la intrările amintite, calea de acces în Halele Centrale este mai generoasă și asigură intrarea/ieșirea unui flux crescut de persoane.

 

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Zeci de ploieșteni au fost amendați pentru ca și-au pus viața în pericol

Vești importante pentru toți șoferii români! Ce se întâmplă cu polițele RCA