Titularizare 2022: Miercuri, 13 iulie, are loc proba scrisă

Proba scrisă a examenului de Titularizare 2022 se desfășoară miercuri, 13 iulie, potrivit calendarului oficial. Ministerul Educației a trimis către inspectoratele școlare o procedură privind desfășurarea probei scrise a concursului de ocupare a posturilor didactice.

Titularizare 2022: Miercuri, 13 iulie, are loc proba scrisă

Amintim că Edupedu.ro a scris că rezultatele probelor practice și ale inspecțiilor speciale la clasă au fost afișate de Ministerul Educației pe 5 iulie, cu o zi întârziere.

Recent a fost reactualizat site-ul Titularizare 2022 cu lista candidaților înscriși la concurs, după ce în ultimele 3 luni Ministerul Educației a mutat afișarea posturilor pe site-ul propriu și nu a mai folosit platforma gestionată de fosta SIVECO. Platforma a fost reactualizată vineri, 24 iunie.

Informații despre desfășurarea probei scrise

Potrivit metodologiei concursuluiproba scrisă începe la ora 9:00. „Candidații vor fi prezenți în sala de concurs, cel mai devreme la orele 7.00 și cel mai târziu la orele 8.00. Candidații care nu sunt prezenți în sală înainte de a fi deschis plicul cu subiecte nu mai pot susține proba scrisă.”

În toate sălile de concurs vor fi instalate camere audio-video de supraveghere.

În procedură se arată că „pe foaia tipizatăcandidații completează, cu majuscule, denumirea disciplinei de concurs, copiind formularea din subiectul primit.”
 
Mai multe informații AICI.