Control în Ploiești azi-noapte între orele 22:30-02:00

Noaptea trecută, în intervalul orar 22:30-02:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova împreună cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești-Biroului Rutier au acționat în municipiul Ploiești pe linie de “stare tehnică“, împreună cu specialiștii RAR.

Control în Ploiești azi-noapte între orele 22:30-02:00

Cu această ocazie au fost controlate 48 de autoturisme și 2 motocicluri, fiind constatate 17 contravenții.

De asemenea, au fost reținute 7 certificate de înmatriculare, 5 conducătorilor de autoturisme și 2 acelora care se deplasau pe motocicluri. Totodată, a fost reținut și 1 permis de conducere pentru conducere sub influența alcoolului.

Valoarea sancțiunilor este de aproximativ 6.200 de lei.

Cu ocazia controalelor efectuate au fost constatate și 3 infracțiuni.

Exemplu:

În timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al treficului rutier pe Bulevardul Republicii din municipiu, polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiu . Nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ba mai mult, acesta a prezentat, pentru control, un permis de conducere fals.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

Siguranța vehiculelor cu care vă deplasați este importantă pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Un băiat din Ploiești, la un pas de moarte din cauza unui gest stupid

Vladimir Putin a ordonat lansarea rachetelor asupra Donețkului