Până pe cât s-a prelungit perioada de recensământ 2022

A doua etapă, pentru colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri față-în-față (cu ajutorul tabletelor), a început pe 31 mai și ar fi trebuit să se încheie duminică, 17 iulie, dar a fost prelungită până pe 24 iulie.

Până pe cât s-a prelungit perioada de recensământ 2022

“Persoanele care doresc să se recenzeze, dar, din diferite motive, nu au efectuat autorecenzarea sau nu pot primi vizita recenzorului la reședința obișnuită pot face acest lucru la punctele fixe de recenzare. Acestea vor funcţiona până la finalul perioadei de recenzare (24 iulie 2022), în localităţile în care ritmul de recenzare din etapa interviurilor faţă în faţă este scăzut, în paralel cu recenzarea pe teren”, a anunțat Direcția Județeană de Statistică Prahova.

“Decizia, luată în cadrul şedinţei Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor,  survine ca urmare a faptului că ritmul de recenzare la RPL2021 în anumite localități este scăzut și nu permite recenzarea întregii populații rezidente până la data de 17 iulie”, au precizat reprezentanții DJS Prahova.

Anunțul a fost făcut după ce, în mai multe zone din țară, s-au format cozi la punctele fixe în care formularele pot fi completate cu ajutorul recenzorilor. În Prahova, acestea funcționează astfel:

Mai multe informații AICI.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Ploiestiul si alte cinci localitati din Prahova au intrat in scenariul galben

Cum se pregates spitalele și ce măsuri au luat pentru al 6 lea val