Cristiano Ronaldo ar putea ajunge cel mai bine plătit fotbalist din lume

Cristiano Ronaldo (37 de ani) vrea să plece de la Manchester United, nemulțumit de situația echipei din Premier League.

Cristiano Ronaldo ar putea ajunge cel mai bine plătit fotbalist din lume

Potrivit presei spaniole, variantele pentru “CR7” sunt Chelsea, Bayern Munchen, PSG, Napoli sau AS Roma. Cristiano Ronaldo are un salariu anual de aproximativ 30 de milioane de euro la Manchester United, potrivit digisport.ro.

Potrivit presei portugheze, Cristiano Ronaldo a primit o ofertă imensă din Arabia Saudită, care l-ar transforma în cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului.

Pentru un contract pe doi ani în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo ar urma să încaseze 250 de milioane de euro (125 de milioane de euro pe sezon), anunță TVI și CNN Portugalia. Manchester United ar urma să primească 30 de milioane de euro pentru acest transfer, iar alte 20 de milioane de euro ar merge către intermediari.

Numele echipei saudite care este interesată de transferul starului portughez n-a fost menționat.

În acest moment, cel mai bine plătit fotbalist din lume este francezul Kylian Mbappe (PSG) – 60 de milioane de euro pe an, urmat de argentinianul Leo Messi (PSG) – 40 de milioane de euro pe an. Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United în august 2021. Starul portughez are în palmares cinci trofee UEFA Champions League, patru cu Real Madrid și unul cu Manchester United.