Rezultatele pentru titularizare 2022, vor fi afișate azi

Rezultatele inițiale la proba scrisă de la concursul de Titularizare 2022 vor fi afișate astăzi.

Rezultatele pentru titularizare 2022, vor fi afișate azi

19 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe platforma dedicată concursului, potrivit calendarului. Edupedu.ro va publica rezultatele pe județe, după ce acestea vor fi anunțate de Ministerul Educației.

Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice în data de 19 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 20 iulie, până la ora 12:00”, se arată în comunicatul Ministerului Educației.

  • Nota la proba scrisă are o pondere de 75% din media de repartizare, iar nota la inspecția specială la clasă sau la proba practică are o pondere de 25% din media de repartizare.
  • Titularizarea este angajarea într-o școală, pe o perioadă nedeterminată. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.

Amintim că Edupedu.ro a scris că unele inspectorate școlare au publicat deja pe site-urile lor modelul de cerere pentru contestație. Candidatul anexează la contestaţia transmisă şi o copie a bulelinului/cărţii de identitate, conform anunțului inspectoratelor. Mai multe detalii aici.

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul anterior menționat în data de 27 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 29 iulie şi 1 august.”, potrivit Ministerului Educației.

 

Toate informațiile AICI.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Ce pedeapsă a primit prahoveanul care a ucis o fată pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale cu el

Accident rutier într-o intersecție din Ploiești