Droguri de mare risc au fost vândute lângă scena de la Electric Castle

Un bărbat de 38 de ani din Cluj a fost reținut după ce a fost prins în flagrant de către polițiștii clujeni în timp ce vindea substanțe cu potențial psihoactiv în incinta festivalului Electric Castle de la Bonțida.

Droguri de mare risc au fost vândute lângă scena de la Electric Castle

”La data de 17 iulie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în contextul desfășurării misiunii în zona unui festival de muzică.

”La data de 17 iulie, în jurul orei 03.00, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona unei scene din cadrul unui festival de muzică din județul Cluj, polițiști din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca și B.C.C.O. Alba Iulia, au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi procurat de la un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, 1 plic din material plastic, în interiorul căruia se afla o substanță pulverulentă, albă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

Ulterior au fost puse în aplicare a trei mandate de percheziţie domiciliară a imobilelor folosite de inculpat, în comuna Bonţida şi în municipiul Cluj-Napoca.

În urma percheziţiilor au fost fiind descoperite şi ridicate diferite cantităţi de substanţe interzise, un telefon mobil şi suma de 4.000 de lei.

Bărbatul urmează să fie prezentat luni la Tribunalul Cluj, cu propunere de arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Vezi toate infrmațiile AICI.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Numărul persoanelor infectate cu COVID crește

COVID-19 se întoarce în România cu noi simptome