Războiul ajunge la un alt nivel în Ucraina!

Secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Alexei Danilov, a menționat că Ucraina trece la arme în conformitate cu standardele NATO.

Războiul ajunge la un alt nivel în Ucraina!

"Țara noastră trece la standardele NATO. Acesta este un lucru foarte important de calibrul 155, alte calibre NATO. În ceea ce privește HIMARS, există o anumită înțelegere că am început deja să obținem rachete care merg mult mai departe decât erau la început. Și să sperăm că ceea ce avem nevoie, gama (SHELLS-UNIAN), în viitorul apropiat va apărea pe teritoriul țării noastre", a subliniat Danilov, relatează Unian.

El a menționat că au fost folosite obuze anterioare de calibre sovietice, care aproape că s-au epuizat în Europa.

"Există obuze în stil sovietic, care au fost, așa-numitele calibre 152 și 122. Având în vedere faptul că războiul durează o perioadă lungă de timp, un număr mare de rachete sunt folosite zilnic. Rachete de calibrul 152 și 122 sunt aproape în criză în Europa, dacă nu să spun că s-au epuizat deja", a spus Danilov.

Oficialul a menționat că, datorită furnizării de arme în cantități suficiente, este deja posibil să se spună despre realizarea parității cu armata Federației Ruse în ceea ce privește unele poziții.

"Astăzi avem într-adevăr o situație complet diferită, care a fost acum câteva luni. Acum, datorită faptului că primim un număr suficient de arme de la partenerii noștri, am stabilit o anumită paritate într-o anumită poziție", a spus Danilov.

În același timp, el a menționat că aceste arme nu sunt încă suficiente pentru a obține un avantaj în favoarea părții ucrainene și sfârșitul rapid al războiului cu victoria Ucrainei.

 

Citește toate infrmațiile AICI.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Droguri de mare risc au fost vândute lângă scena de la Electric Castle

Numărul persoanelor infectate cu COVID crește