Îndrăznește! Este timpul pentru ceva nou:Tymbark Mix, Your summer Mix!

O spunem din capul locului: dacă faci parte din categoria celor care nu sunt deschiși să încerce lucruri noi, atunci să știi că a venit momentul să schimbi asta. 

Îndrăznește! Este timpul pentru ceva nou:Tymbark Mix, Your summer Mix!

Ai simțit mereu impulsul experiențelor noi – călătorii pe alte continente, adrenalina unor activități sportive provocatoare, abordări vestimentare diferite sau combinații culinare inedite – și nu le-ai dat curs până acum? Să nu-ți pară rău că nu le-ai făcut căci oricând este timpul potrivit pentru ceva nou. Dar nici nu mai amâna. Bucură-te ACUM de fiecare clipă, îndeplinește-ți ACUM fiecare vis!

Îndrăznește! Începe cu orice mică schimbare! Ia startul cu una din sfera vestimentară, de exemplu. Inspiră-te de la persoanele care combină sacoul elegant cu blue-jeans, pantofii sport cu rochiile stilate, culorile pastelate cu ținuta business. Sau de la cele care combină activitatea profesională repetitivă cu hobby-uri pline de adrenalină. Avem cu toții măcar un prieten care este contabil sau IT-ist și are ca hobby alpinismul, cea mai mare plăcere a lui fiind să se cațere pe cele mai înalte vârfuri din lume, care în timpul liber este instructor de echitație sau care este membru activ într-un club de bikeri.

Nu te-am convins? Atunci abordează noul din sfera culinară. Oricând este timpul să experimentezi combinații culinare noi. Dacă n-ai încercat vreodată pizza cu ananas ori căpșune, ciocolata cu ardei iute sau caramelul sărat, acum este momentul. Savurează, ascute-ți simțurile, trăiește din plin! Nu lăsa experiențele inedite să treacă pe lângă tine! Ele îți îmbogățesc viața, o fac mai savuroasă. La fel ca Tymbark Mix cu cele mai tari combinații răcoritoare de fructe!

Tymbark Mix, Your summer Mix!

Tymbark știe că, atunci când fructele se întâlnesc, iese cea mai bună combinație de senzații cu adevărat originale și inedite, de aceea a pregătit cel mai tare mix de fructe! Perfect pentru zilele toride de vară, trăite la maxim, pentru care îți asigură o intensă și delicioasă răcorire.

Cum îți sună combinația cactus + mere + lămâie verde? Cam provocator, nu? Stai, că mai avem. Ce zici de struguri + aloe vera, mere + vișine, coacăze + mentă, mere + lămâi + mentă? Și te invităm să acorzi un salut special celei mai noi combinații: mere + mure + aloe vera.

Hai, bucură-te maxim de vară și de combinațiile de fructe! Pregătește-te pentru o vară intensă și răcorește-te cu Mix-ul potrivit pentru tine!

Tymbark Mix, Your summer Mix!

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

La ce sunt de ajutor cei doi plămâni uriaşi instalaţi în centrul Ploieştiului

ICONIC sau despre iluzie ca mitologie a realului /VIDEO