Scandal monstruos din cauza unei mașini parcate prost în Ploiești!

Scandal din cauza unei mașini parcate prost, pe un trotuar din Ploiești. A chemat Poliția. Totul s-a întors în defavoarea sa.

Scandal monstruos din cauza unei mașini parcate prost în Ploiești!

Totul s-a petrecut în această dimineață. Polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie despre faptul că are un conflict cu lucrătorii Poliției Locale Ploiești.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că între femeie și lucrătorii Poliției Locale a izbucnit un conflict spontan cauzat de faptul că autoturismul apelantei urma să fie ridicat, întrucât încurca circulația pietonală, acesta fiind parcat pe trotuar.

În cauză, polițiștii au aplicat femeii în vârstă de 51 de ani două sancțiuni contravenționale conform Legii nr.61/1991 pentru provocare de scandal și conform OUG nr.34/2008 pentru apelare abuzivă a numărului de urgență 112, cu amenzi în valoare totală de 2.500 de lei.

Totodată, polițiștii au sesizat faptul că într-o mașină mortuară din acea zonă, într-un sicriu, se află cadavrul unei persoane. În acest context, au fost seseizate autoritățile competente în vederea clarificării aspectelor și luării măsurilor legale ce se impun.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

COVID provoacă 2 decese și peste 7000 de cazuri noi

Un nou atac cibernetic peste România! ”Nu accesați link-urile!”