Doi polițiști din Câmpina sunt anchetați pentru că au încălcat legea

Un elev la şcoala de agenţi de poliţie din Câmpina și doi polițiști sunt anchetați în cadrul mai multor infracțiuni, între care fals şi favorizarea făptuitorului.

Doi polițiști din Câmpina sunt anchetați pentru că au încălcat legea

 Anchetatorii suspectează că cei doi poliţişti l-au prins pe viitorul agent de poliţie băut, la scurt timp după ce a condus un autovehicul, iar unul dintre poliţişti a suflat în etilotest în locul acestuia.

„În fapt, în data de 03.04.2022, la ora 02:30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cei doi agenţi de poliţie l-au oprit pe elevul şcolii de poliţie în timp ce mergea pe stradă, imediat după ce acesta a coborât din autoturism, întrucât anterior îl văzuseră conducând acest autoturism şi exista suspiciunea că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Elevul şcolii de poliţie a afirmat că nu el a fost cel care a condus autoturismul, a refuzat să meargă la spital în scopul prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, fapt pentru care cei doi poliţişti i-au solicitat acestuia să se deplaseze la sediul Poliţiei. Ulterior, s-a prezentat şi tatăl elevului, care a declarat, verbal şi în scris, că el a fost cel care a condus autoturismul, deşi la momentul când s-a prezentat, acesta a precizat că a consumat băuturi alcoolice. În continuare, cei doi poliţişti au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, fiind generat un bon cu valoarea alcoolemiei 0,00 ml/l aer pur expirat, întrucât în aparatul alcooltest a suflat unul dintre cei doi agenţi de poliţie”, se arată într-un comunicat al DGA.”

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Probleme mari pentru Vladimir Putin: cecenii se revoltă !

Bărbatul dispărut în vârstă de 32 de ani a fost găsit astăzi