Rusia a atacat din nou cu rachete orașul Nikolaev din sudul țării

Forțele rusești au atacat orașul Nikolaev din sudul Ucrainei cu rachete la începutul zilei de marți, au declarat oficialii ucraineni, citați de CNN.

Rusia a atacat din nou cu rachete orașul Nikolaev din sudul țării

Orașul, care este aproape de liniile de front din regiunea vecină Herson, a fost lovit aproape în fiecare noapte în ultima lună.

Vitaliy Kim, șeful administrației militare regionale din Nikolaev, a declarat că au fost avariate infrastructuri critice și o afacere cu vehicule, dar până în prezent nu se știe nimic despre victime.

Kim a declarat că satele din apropierea liniilor de front de-a lungul graniței dintre Nikolaev și Herson au suferit mai multe focuri de armă din partea forțelor rusești în ultimele 24 de ore.

Primarul din Nikolaev, Oleksandr Sienkevych, a declarat că infrastructura portuară a fost atacată în timpul bombardamentelor.

„Un atac masiv cu rachete, inclusiv cu mijloace aeriene, a fost lansat asupra sudului Ucrainei din direcția Mării Negre. Infrastructura portului a fost atacată”, a declarat Sienkevych, citând Comandamentul Operațional Sud al armatei ucrainene.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

98 de incendii pe 326 de hectare au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Great times și muzică live sus pe terasa Ploiești Shopping City