Petrolul ,,împarte" jucători în Liga 2

Alexandru Saim Tudor (23 de ani) a ajuns luni la Brașov și a efectuat primul antrenament sub comanda lui Dan Alexa. Mijlocașul mai are 2 ani contract cu Petrolul și a fost cedat la FC Brașov sub formă de împrumut pentru un sezon. 

Petrolul ,,împarte" jucători în Liga 2

El se adaugă unei liste impresionante de jucători care au mers să joace în eșalonul secund, după promovare, nefiind menținuți în lot de Nae Constantin. Astfel, Lică este la Poli Iași, Pârvulescu a ajuns la Buzău, Prejmerean și Boțogan se află în lotul celor de la Unirea Slobozia, Constantinescu este împrumutat la Chiajna, Silviu Pană a plecat ”liber de contract” la Poli Timișoara, ca să vorbim doar despre jucătorii ”de divizia B”.


Saim Tudor a ajuns, în vara anului 2017, la Petrolul de la Olimpia Râmnicu Sărat, echipă din Liga 3. A fost jucător de bază la echipa ploieșteană când a activat în Liga 3 și în primul sezon de Liga 2, în următoarele trei de eșalonul secund trecând în plan secund.


În ediția recent încheiată de Liga 2, de exemplu, jucătorul originar din Râmnicu Sărat a evoluat în 11 meciuri pentru Petrolul (483 minute) și a înscris un gol. În patru sezoane în care a evoluat cu Petrolul în Liga 2, Saim Tudor a prins 74 de meciuri și a marcat 11 goluri.

 

Iar lista celor pe care Petrolul îi va trimite în Liga 2 nu este ”gata”, juniorul David Ilie fiind ”în cărți” pentru a merge la Oțelul Galați, în timp ce un alt jucător din lotul lui Nae Constantin, Dragoș Gheorghe, este și el ”amenințat” cu o posibilă detașare, tot la un club de ”B”.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Dezastru total pentru românii cu rate la bănci!

Rezultatele finale de la Titularizare 2022 au fost publicate