Ce are Gigi Becali în spatele casei sale ?!

Dumitru Dragomir a rămas uimit de ce a văzut în curtea lui Gigi Becali! Cei doi se cunosc de 35 de ani și au o relație foarte bună de prietenie, chiar dacă s-au mai contrat în trecut pe teme fotbalistice. Fac afaceri împreună și le merge excelent. Fostul președinte al LFP cumpără de la prietenul Gigi Becali câte un teren pe care ridică blocuri, așa că se văd mai tot timpul. Ei bine, Dragomir a povestit recent ce are Gigi Becali în propria sa curte.

Ce are Gigi Becali în spatele casei sale ?!

Milionarul Gigi Becali nu mai are nevoie de nicio prezentare. A intrat în atenția românilor de ani de zile și nici nu are cum să mai iasă vreodată. Oamenii îl iubesc pur și simplu pentru ceea ce face, pentru ajutorul pe care îl oferă necondiționat, dar și pentru felul său de a fi. Se mai încinge el când vine vorba de fotbal, la fel cum se înfierbânta în trecut și pe teme politice, însă trece repede peste aceste momente datorită credinței.

A investit sume amețitoare pentru biserici și pentru mănăstirile din România și se declară foarte credincios. Merge la slujbă și chiar citează din biblie. Uneori, mai cântă câte un psalm. Alteori, însă, când este supărat, recunoaște că îi place să stea printre oile sale, pe care nu le ține departe de casa sa din Pipera. Are o stână de oi chiar pe un teren aflat în vecinătatea vilei sale și adoră să stea printre mioarele sale. Acestea nu sunt însă singurele animale pe care le are. Și-a organizat în propria sa curte o adevărată grădină zoologică, după cum a recunoscut bunul său prieten, Dumitru Dragomir.

„Zici că eşti la grădina zoologică”

„Gigi Becali a îmbătrânit datorită fotbalului. El duce o viaţă monahală. Eu îl cunosc. Am fost la el acasă acum câtva timp, am văzut ce animale, ce căprioare, ce iepuri, ce de-astea are în curte. Este o nebunie. Dacă te duci la el, zici că eşti la grădina zoologică. Are grijă el de ele. S-a transformat formidabil. Eu îl cunosc de 35 de ani. E o transformare fenomenală. Să ştiţi că şi credinţa asta, mai ales dacă ai şi succes cu ea, te ajută”, a dezvăluit Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Gigi Becali a spus și care este secretul formei sale de invidiat. A vorbit despre ce îi place să mănânce zilnic. Probabil că ați ghicit, produse lactate de oaie.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Cod galben de caniculă şi disconfort termic ridicat pentru Prahova și alte 16 județe

Ministrul Educației se întalnește cu reprezentanţii colegiilor naţionale