Etapa a II-a de admitere la liceu 2022: Cererile se depun în perioada 1-3 august

Cererile pentru cea de-a doua etapă de admitere la liceu 2022 se depun în perioada 1-3 august, potrivit calendarului oficial. Amintim că Edupedu.ro a scris că peste 4.990 de locuri au rămas neocupate după prima etapă de repartizare la liceu.

Etapa a II-a de admitere la liceu 2022: Cererile se depun în perioada 1-3 august

Cererile pentru a doua etapă pot fi depuse de cei care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen, precum și de candidații care au fost respinși la liceele. De asemenea, aici intră și elevii care nu au susținut Evaluarea Națională.

 

Pe 26 iulie a avut loc înscrierea candidaților pentru probele de aptitudini sau probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă, inclusiv a candidaților pe locurile speciale pentru rromi și a candidaților pentru locurile distinct alocate candidaților cu CES în unitățile de învățământ de masă. Rezultatele acestor probe au fost afișate în perioada 28-29 iulie.

Conform procedurii Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB), sunt necesare următoarele documente pentru etapa a doua de admitere la liceu:

Toate informațiile AICI.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Peste 41.000 de soldați ruși au murit în Ucraina, afirmă Kievul

Taxe și impozite mai mari pentru români începând de astăzi!