Și-a omorât soția în bătaie pentru că nu mai câștiga bine la videochat!

Alina, o mamă în vârstă de 28 de ani, a murit în luna martie din cauza bătăilor crunte primite mai bine de 6 ani de soțul ei pentru că nu mai câștiga atât de bine în videochat.

Și-a omorât soția în bătaie pentru că nu mai câștiga bine la videochat!

Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a solicitat arestarea preventivă în lipsă a inculpatului Alexandru Robert Constantin, în vârstă de 30 ani, cercetat pentru comiterea  infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2016-2022 bărbatul a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale Alina (motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activitaţi de videochat) lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia după producerea iniţială a unui hematom subdural cronic cu resângerare frontal drept şi instalarea unor higrome emisferice bilaterale.

Acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică complicate în evoluţie cu bronhopneumonie iar în final au condus la moartea soției.

Imaginile cu Alina, bătută de soţul ei, au fost făcute publice. Furnizate poliţiei chiar de colegele ei care fac videochat.

"Ea trebuia să aibă o anumită sumă, depinde cât impunea el seara să facă, și tot timpul era era stresată și sub teroarea asta că trebuie să facă suma respectivă sau mai mult", povesteşte una din colegele Alinei, care a văzut-o nu o dată plină de vânătăi.

10 ani a lucrat Alina la videochat și 10 ani ar fi fost bătută de soțul ei, fost cântăreț de manele, devenit impresar. 

Mai multe informații AICI.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

A început sezonul perchezițiilor în Prahova la hoți de lemne

Prețurile petrolului își reiau creșterea pe fondul incertitudinilor