Patinoarul din Parcul Municipal Vest s-a redeschis anul acesta

Aproximativ două sute de ploieșteni iubitori ai patinajului au decis să meargă in patinoarul din incinta Parcului Municipal Vest să sărbătoresacă ziua națională a Romaniei prin mișcare.

Patinoarul din Parcul Municipal Vest s-a redeschis anul acesta


"Sunt receptivi, mă bucur că am început să obișnuim ploieștenii să vină la Parcul Municipal Vest la patinoarul din cadrul parcului. Au venit în jur de două sute de persoane, pentru prima zi eu zic că este foarte bine și ne-am pregătit să avem un cadru plăcut, civilizat, omul să stea in siguranță să nu aibă probeleme", a declarat Donald Constantin, directorul Parcului Municipal Vest

Urmărește si pagina de Facebook "Ploiești TV"!

Potrivit lui Donald Constantin, cetațenii care vor folosi patinoarul nu vor scoate anul acesta mai mulți bani din buzunar față de anul trecut, tarifele rămân neschimbate, așa cum au fost stabilite de consiliul local Ploiești. Patinuarul de la Parcul Municipal Vest va fi deschis zilnic pe perioada sezonului rece între orele 09:00 și 21:00.

"Prețul a rămas același respectiv de 10 lei pe ora, programul începe de dimineață de la 09:00 până seara, la ora 21:00. Acum așteptăm să vedem cu restricțiile dacă se poate prelungi programul, momentan programul rămâne până la ora 21:00", a mai susținut Donald Constantin.

Trebuie precizat și faptul că patinoarul din Parcul Municipal Vest va avea și un centru de închiriere si ascuțit patine.

"Avem și patine de închiriat de la o societate care a închiriat în cadrul parcului, încerăm să oferim tot ce se poate, să venim cu plăcere, să ne simțim bine, iar singurul gând să fie acela de a patina și să revenim a doua zi", a punctat directorul Parcului Municipal Vest.
Vă reamintim faptul că investiția pentru patinoarul din Parcul Municipal Vest a fost realizata cu fonduri europene dar și de la bugetul local.

CITEȘTE ȘI:

Poluare olfactivă absolut insuportabilă pentru ploieșteni

Alexandri Nicolae: A scăzut numărul călătorilor frauduloși 

COVID Ploiești : Piața Centrală, între Dumnezeu și știință '

Prahova se afla în topul preferințelor turistilor. S-a pozitionat pe locul 5