Prime de Crăciun angajaților TCE, SGU și Hale și Piețe

Prime pentru angajații din cadrul societăților aflate in subordinea Consiliului Local Ploiești. Anul acesta vor beneficia de recompensele stabilite prin contractele colective de muncă. Astfel în ceea ce privește S.C Transport Calatori Express Ploiești, prima de Crăciun constă în tichete cadou în valoare de 150 lei.

prime de craciun pentru tce sgu si hale si piete

"În contractul nostru colectiv de muncă aflat în vigoare, nu dăm prime salariaților, dar salariații beneficiaza de tichete cadou în valoare de 150 lei pe lună care sunt acordate cu ocazia sărbătorilor de paști, cu ocazia zilei transportatorului și cu ocazia sărbătorilor de Crăciun", a declarat Alexandri Nicolae, director TCE Ploiești.

150 de lei este și valoarea primei pe care angajații de la S.C Servicii Gospodărire Urbană Ploiești SRL o primesc anul acesta de Crăciun, singura deosebire fiind că în locul tichetelor primesc bani. Conform contractului de muncă, prima de crăciun este în cuantum de 150 lei a transmis Alin Dănilă, directorul adjunct al S.G.U Ploiești. 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

La Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești anul acesta este primul în care nu se mai acordă prime, după ce în luna septembrie salariile au fost majorate.

"Angajații R.A.S.P nu o să primească prime de sărbători pentru că în luna august a fost negociat contractul colectiv de muncă cu începere de la întâi septembrie unde împreună cu membrii C.A, reprezentanții salariaților și sindicatul din cadrul regiei am stabilit ca tot ce înseamnă primă să fie introdus in salariu, pentru a aduce salariile la nivelul salariilor din primăria Ploiești, conform hotărârii Consiliului Local nr. 7 din ianuarie 2021", a precizat Zoia Staicu, director RASP Ploiești.

Dacă angajații din cadrul T.C.E Ploiești și S.G.U Ploiești primesc prime in valoare de 150 lei angajații S.C Hale și Piețe S.A pot spune că sunt mai norocoși, asta pentru că potrivit conform contractului colectiv de muncă, o sa primească o primă in valoare de 450 lei.

CITEȘTE ȘI:

Poluare olfactivă absolut insuportabilă pentru ploieșteni

Guvern nou! Se negociază pentru Guvernul USL-2