Parcare gratis în Ploiești pentru proprietarii de mașini electrice

Parcare gratis în parcările din Ploiești administrate de Serviciul de Gospodărire Urbană. Beneficiarii sunt proprietarii de mașini electrice! Anunțul a fost făcut miercuri de Primăria Ploiești prin intermediul unui comunicat de presă.

parcari ploiesti

Proprietarii de maşini electrice vor beneficia de parcare gratis în cele care sunt gestionate de Serviciul de Gospodărire Urbană Ploiești. Pentru a beneficia de gratuitate, ei trebuie să depună un dosar la SGU.

Cererea, care trebuie însoţită de copii după o serie de documente, poate fi transmisă online. Măsura de a acorda gratuitate în parcările cu plată din municipiu pentru autovehiculele integral electrice a fost adoptată la finalul lunii trecute de Consiliul Local Ploieşti.

Actele necesare pentru a beneficia de parcare gratis

Primăria Ploieşti a transmis miercuri un comunicat în care a detaliat procedura: "Primăria Ploiești, prin S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L, informează cetățenii că, în urma aprobării Hotărârii nr. 454/25.11.2021, de către Consiliul Local al municipiului Ploiești, deținătorii de autovehicule acționate integral electric, care au domiciliul/sediul în municipiul nostru, beneficiază de gratuitate în toate parcările publice cu plată, administrate de către municipalitate".

"Astfel, persoanele care doresc să obțină un abonament pentru această categorie de autovehicule trebuie să completeze formularul tipizat, care se află pe pagina de internet a S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., la adresa: https://sguploiesti.ro/about-2/formulare-tip/. La acest formular se vor atașa următoarele documente în copie:
» B.I./C.I.;
» talon auto;
» carte de identitate a vehiculului;
» C.U.I. (persoane juridice)", se mai arată în comunicatul de presă transmis miercuri de Primăria Ploieşti.

CITEȘTE ȘI:

Alexandri Nicolae: A scăzut numărul călătorilor frauduloși