Creșe rămase fără mâncare din cauza directoarei acestora

 Întreaga activitate era condusă de la șefia centrului creșe Ploiești de către cea care coordonează activitatea instituției aflată în subordinea primăriei Ploiești. Angelica Fodor spun surse apropiate ale anchetei, căra acasă cu duba mâncare și produse de igienă. Fără jenă, mâncarea era luată de la gura copiilor pentru ca aceasta din urmă să ajungă în cămara proprie. Mai marii din primărie nu aveau idee de cum merg lucrurile în centru.

Creșe rămase fără mâncare din cauza directoarei acestora

Primele informații legate de perchezițiile care s-au efectuat ieri la centrul de creșe de către procurorii parchetului de pe lângă tribunalul Prahova au apărut în dimineața zilei de miercuri. Se cunoaste faptul că, în acest moment, directoarea centrului de creșe este reținută împreună cu alte patru persoane. Trebuie precizat că informațiile oficiale din partea organelor de cercetare penală au întârziat să apară.


Odată cu Angelica Fodor, directoarea centrului care coordoneaza cele șase creșe din oraș, au ajuns să fie reținute după audieri și alte trei angajate ale insituțiilor vizate de anchetă.


Centrul creșe Ploiești se află in zona de vest a Municipiului Ploiești. În acest imobil, pentru prima oară, ieri au descins procurorii în cadrul perchezițiilor în biroul directoarei, îngrijitoarele și educatoarele dădeau atenții pentru ca și ele să poată să meargă acasă cu produse ce le aparțineau copiilor.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

 

"În momentul în care vom avea o informare oficială, vor fi luate toate măsurile legale și suspendarea din funcție a persoanelor implicate", a declarat un părinte.


Părinții copiilor care își duc copiii in cadrul acestor creșe din oraș au păreri împărțite în ceea ce privește furtul bunurilor de care trebuiau să se bucure micuții.


"Vă dați seama că nu m-am gândit ca ar face așa ceva, dar nu știu nimic în legătură cu asta", a precizat alt părinte.

 

"Este o situație penibilă, nu mai am cuvinte din moment ce este vorba despre copii nu mi se pare în regulă", a punctat unul dintre părinți.


"Noi suntem foarte mulțumiți de dânsa, am avut si copilul cel mare la dânsa, suntem super, super mulțumiți de creșă. Nu credeam că este în stare sa facă așa ceva", a accentuat alt părinte.


Acuzațiile în acest dosar sunt de delapidare și luare de mită, în cele șase creșe din Ploiești coordonate de centrul cu pricina sunt înscriși 583 de copii.

CITEȘTE ȘI:

Parcare gratis în Ploiești pentru proprietarii de mașini electrice