Braşoveancă prinsă gonind cu maşina prin Prahova. Nu avea nici permis

Braşoveancă fără permis de conducere a fost prinsă de polițiștii rutieri gonind cu maşina prin Prahova. Descoperirea a fost făcută pe 9 decembrie, în jurul orei 00:00 pe DN1-E60, în localitatea Bănești. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au oprit, pentru control, un autoturism condus de o brașoveancă, rulând cu viteza de 108 km/h în localitate.(+38 km/h).

Braşoveancă prinsă gonind cu maşina prin Prahova. Nu avea nici permis

Descoperirea a fost făcută pe 9 decembrie, în jurul orei 00:00 pe DN1-E60, în localitatea Bănești. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au oprit, pentru control, un autoturism condus de o brașoveancă, rulând cu viteza de 108 km/h în localitate.(+38 km/h).

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

De asemenea, polițiștii au procedat la verificarea în bazele de date a conducătoarei auto, constatându-se faptul că  această braşoveancă nu figurează cu permis de conducere emis de autoritățile din România, și nici emis de statul menționat de persoana în cauză.

S-a ales cu dosar penal

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru această braşoveancă sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Citește și:

Serviciul de Termoficare Ploiești va fi scos la licitație

Creșe rămase fără mâncare din cauza directoarei acestora