Tânăr luat de ape cu maşină cu tot, salvat de pompieri

Tânăr Luat de ape cu maşină cu tot. Noi amănunte legate de pățania tânărului luat de ape cu maşină cu tot, duminică dimineață,în zona localității Cheia. Acesta a vrut să traverseze apa învolburată, a scăpat de puhoi ieşind prin portbagajul maşinii. Băiatul are 23 de ani, și este din comuna Măneciu.

tânăr luat de ape

Tânăr luat de ape cu maşină cu tot. Tânărul care a vrut să traverseze apa învolburată, a scăpat de puhoi ieşind prin portbagajul maşinii. Băiatul are 23 de ani, și este din comuna Măneciu. Împreună cu alte 2 persoane mergeau la casa de vacanţă a părinților. Era de altfel singura cale de acces către acea zona, iar pe acolo treceau de fiecare data. Doar ca odată cu umflarea pârâului, tânărul a riscat să se aventureze în vâltoare.

Tânăr luat de ape- a ieșit prin portbagaj

Masina nu s-a răsturnat, asa cum se anunțase inițial. A fost purtată de ape, până într-o zona în care masina s-a blocat și el a ieșit prin portbagaj, apoi s-a refugiat pe plafonul mașinii. De acolo au reușit pompierii sa îl extragă în siguranță, și nu a suferit răni.

ISU Prahova, despre tânărul luat de ape

”O situație deosebită a avut loc duminică, în localitatea Cheia, unde un tânăr  de 23 de ani a fost salvat din calea apelor învolburate, de către un echipaj de pompieri. Acesta se afla în autoturism și încerca să ajungă la o casă de vacanță din localitate unde se afla împreună cu mai mulți prieteni.

În încercarea de a trece prin pârâul Teleajen, din cauza debitului mare nu a reușit să ajungă pe malul celălalt, fiind pus în pericol. Salvarea tânărului a venit din partea pompierilor, care l-au scos în condiții de siguranță, fiind în afara oricărui pericol”, a anunțat ISU Prahova legat de tânărul luate de ape.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Creșe rămase fără mâncare din cauza directoarei acestora

Parcare gratis în Ploiești pentru proprietarii de mașini electrice