Directoarea de creşe care fura mâncarea copiilor şi-a dat demisia

Directoare Centrului de Creşe Ploiești care fura mâncarea copiilor şi-a dat demisia. Potrivit surselor noastre, se pare că decizia a fost înaintată vineri, la Primăria Ploiești. Interimatul va fi asigurat de dr. Cristescu Ioana, medicul centrului.

Directoarea de creşe care fura mâncarea copiilor şi-a dat demisia

Vă reamintim că întregul scandal a izbucnit după ce s-a afalt că directoarea unor grădinițe, coordonatoare a mai multor structuri educationale, Angelica Fodor a fost acuzată că ar fi furat mâncare și produse cosmetice din grădinițele cu pricina. În plus, din surse apropiate anchetei, se pare ca aceasta a primit și mită din partea unor îngrijitoare, pentru a fi lăsate și ele sa plece acasă cu sacoșele pline, din produsele destinate copiilor. Au fost perchezitionate si domiciliile suspecților unde s-au găsit diverse produse care ar fi fost sustrase de la aceste creșe și grădinițe. Atât directoarea, cat si mai multe îngrijitoare au fost reținute de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Angelica Fodor, directoarea creșei va rămâne în spatele gratiilor până în data de 6 ianuarie 2022, dacă și Curtea de Apel Ploiești, unde a fost deja depusă contestație la măsura preventivă, va menține soluția. Potrivit unor surse judiciare, ancheta a pornit undeva în primăvara acestui an, după o plângere depusă de un părinte, nemulțumit că i s-au cerut bani pentru a-și putea înscrie copilul la creșă. Procurorii au început verificările mergând inițial pe ideea unor fapte de corupție, la nivelul părinți-educatoare, doar că ancheta a relevat în timp fapte cu mult mai grave.

CITEȘTE ȘI:

Un prahovean s-a stropit cu benzină şi a ameninţat că se va sinucide

Târg de Crăciun pentru toți ploieștenii gurmanzi