Șoferi beți și drogați, prinși în trafic de polițiștii ploieșteni

Șoferi beți și drogați, prinși în trafic de polițiștii ploieșteni. Două persoane s-au ales cu dosare penale pentru că s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor. Este vorba de doi bărbați depistați în trafic de polițiștii prahoveni în timpul unor controale de rutină.

Șoferi beți și drogați

Doi șoferi, unul  beat, iar celălalt drogat au fost prinși în trafic, marți, de polițiștii ploieșteni. 

14 decembrie a.c., în jurul orelor orei 8.10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu în municipiu au observat în trafic un autoturism, care circula pe strada Pomilor dinspre strada Ştrandului.

Unul dintre șoferi-alcolemie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză, bărbatului de 39 de ani din municipiul Ploiești i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

În aceeași zi, dar în jurul orei 20.00, tot polițiștii Biroului Rutier Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe Bulevardul Republicii din municipiu au oprit pentru control, un autoturism care circula din direcția Nord către Gara de Sud.

Tot mai mulți șoferi depistați drogați la volan

S-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest, care a indicat un rezultat pozitiv privind prezența unor substanțe ce pot avea efecte psihoactive în organism, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost  recoltate mostre biologice.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Potrivit IJP Prahova și în acest caz bărbatului de 27 de ani i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Foto cu caracter ilustrativ

CITEȘTE ȘI:

Parc unic în Băicoi, reazliat în întregime din fonduri europene

Tragedie în Prahova. Şi-a găsit fratele mort într-o fântână