Percheziții în Mizil. Sute de kilograme de artificii vândute ilegal

Percheziții în Mizil. În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase și polițiștii orașului Mizil au efectuat două percheziții domiciliare în județul Prahova.

Polițiștii orașului Mizil au participat la efectuarea mai multor percheziţii

În urma activităților desfășurate au fost găsite articole pirotehnice dar și două arme, dintre care una supusă autorizării.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Activitățile au fost desfășurate în cadrul a 2 dosare penale, unul întocmit sub aspectul săvârșirii infractiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar cel de al doilea sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor si munițiilor.

Percheziții în Mizil: 550 kilograme de articole pirotehnice, indisponibilizate

”Astăzi, 15 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase și ai orașului Mizil, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 2 percheziții domiciliare, în județul Prahova, în două cauze penale diferite, la persoane bănuite de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și nerespectarea regimului armelor si munițiilor.

Din cercetări a reieșit că, la începutul lunii decembrie a.c., o persoană, din orașul Mizil, a sesizat faptul că ar fi fost amenințată, cu acte de violență, de un bărbat.

În urma activităților desfășurate la domiciliul bărbatului, a fost găsit un pistol supus autorizării și 21 de cartușe aferente, precum și un pistol tip airsoft, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în urma unei percheziții domiciliare, în comuna Aricești Rahtivani au fost descoperite aproximativ 550 de kilograme de articole pirotehnice, care ar fi fost supuse comercializării, de un bărbat, de 39 de ani, în județul Prahova.

Bunurile găsite au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 20.000 de lei. La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova”, a anunțat IPJ Prahova pe tema perchezițiilor din Mizil.

CITEȘTE ȘI:

Tragedie în Prahova. Şi-a găsit fratele mort într-o fântână

Testarea tuturor elevilor din Ploiești nu a fost suspendată