Au mai rămas zece zile până la sărbătorile de Crăciun, astfel că mulți dintre ploieșteni au început să cumpere carne de porc din timp. Iar cantitățile sunt achiziționate în funcție de bugetul fiecăruia, însă un lucru este cert, cu toții se vor bucura, alături de familie, de bucate tradiționale.
Bani puțini pentru masa de Crăciun
Drept urmare, deși banii sunt din ce în ce mai puțini, acest lucru nu-i oprește pe ploieșteni să se pregătească câtuși de puțin pentru masa de Crăciun. Acest lucru a fost confirmat și de producătorii care comercializează carne și produse din carne de porc în incinta Halelor Centrale și din Târgul de Iarnă.
Motivul scumpirii cărnii în noiembrie
Trebuie precizat faptul că s-a ajuns ca românul să scoată mai mulți bani din buzunar pentru masa de Crăciun și Revelion din cauza scumpirii energiei electrice, a gazelor și a combustibilului, care au dus la începutul lunii noiembrie la creșterea costurilor de producție.
Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !
CITEȘTE ȘI:
Stații de încărcare pentru automobilele electrice în Ploiești