Geantă cu bani și bijuterii uitată într-un parc din Ploiești

Geantă cu bani și bijuterii pierdută într-un parc din Ploiești!  Aceasta a fost uitată, joi,  de către o  bătrână  în parcul din zona Bisericii ”Înălțarea Domnului”. Polițiștii locali ploieșteni au reușit să o identifice pe femeia care o uitase acolo. Astfel, bătrânei i-a fost înapoiat bunul cu tot cu actele, banii și bijuteriile din interior.

geantă găsită de politia locală

 Poliția Locală Ploiești a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă faptul că o bătrână și-a uitat geanta, în care se aflau actele, banii, un lățișor de aur și cheile de la casă, în parcul din zona Bisericii ”Înălțarea Domnului”. Polițiștii locali ploieșteni au reușit să o identifice pe femeia care o uitase acolo. Astfel, bătrânei i-a fost înapoiat bunul cu tot cu actele, banii și bijuteriile din interior. Bunurile i-au fost înapoiate bătrânei în prezența unu agent de pază de la Cimitirul Bolovani.

“Joi, 16 decembrie 2021, în jurul orelor 14:10, un echipaj auto din cadrul Serviciului Ordine Publică, a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada Eroilor, în parcul din zona Bisericii ”Înălțarea Domnului”, este abandonată o geantă de damă.

La fața locului polițiștii locali au găsit o geantă de culoare maro, în jurul acesteia aflându-se mai multe acte și carduri. În prezența agentului de pază de la Cimitirul Bolovani, s-a procedat la identificarea conținutului genții și a titularului actelor.

Bijuterii și bani într-o geantă pierdută 

În urma verificărilor efectuate, geanta și bunurile găsite, printre care și suma de 1000 lei, un lănțișor de aur și chei, au fost restituite posesorilor, identificați ca fiind numiții F.A. și F.D., în vârstă de 85, respectiv 75 de ani, cu domiciliul în municipiul Ploiești”, a anunțat Poliția Locală Ploiești.â

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Citește și:

Masa de Crăciun, un efort pentru bugetul ploieștenilor

Volosevici, anunț important: ANRE crește prețul Gigacaloriei

Consiliul Județean Prahova, fonduri pentru dezvoltarea localităților