Percheziții în Prahova. Sunt vizați hoții din magazine

Percheziții în Prahova. Sunt vizații hoții din magazine. Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a emis marți dimineață un comunicat de presă în care anunță faptul că oamenii legii au efectuat cinci percheziții pe raza județelor Prahova și Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracţiunii de furt calificat. În urma perchezițiilor vor fi conduse la sediul poliției patru persoane. 

percheziții poliție

Percheziții în Prahova. Inspectoratul Județean de Poliție Prahova anunță că  patru persoane vor fi cercetate penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Oamenii legii au efectuat cinci percheziții pe raza județelor Prahova și Dâmbovița, la domiciliile acestora. Aceștia sunt bănuiți că ar fi sustras atât țigări, băuturi alcoolice cât și bani, din incinta a șapte societăți de alimentație publică din județul Prahova.

Percheziții Prahova

”În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte și cei ai Secției Rurale de Poliție Florești au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Prahova și Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în ultimele două săptămâni, persoanele bănuite ar fi sustras atât țigări, băuturi alcoolice cât și bani, din incinta a 7 societăți de alimentație publică din județul Prahova, creând prin activitatea infracțională un prejudiciu total de 15.000 de lei.

Urmăreşte mai multe știri pe pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

În urma perchezițiilor vor fi conduse la sediul poliției patru persoane.  La acțiune au participat polițiști din cadrului Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Matei Basarab" Ploieşti. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, se arată scris în comunicatul de presă emis de IPJ Prahova pe tema perchezițiilor din această dimineață

Totodată, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a prezentat imagini din timpul operațiunii. Imaginile pot fi vizionate aici

Citește și:

Geantă cu bani și bijuterii uitată într-un parc din Ploiești

Volosevici, anunț important: ANRE crește prețul Gigacaloriei