Stradă cu sens unic. Fără bariere la Palatul Culturii

Stradă cu sens unic. Fără bariere la Palatul Culturii! Vorbim despre strada dintre Palatul Culturii Ploiești Și Palatul Administrativ, care face legătura între Bulevardul Republicii și strada Emile Zola. Aceasta va fi dată în circulație și va fi cu sens unic. Conducerea Consiliului Județean Prahova a luat decizia să renunțe la barierele din zona Palatului Culturii.

strada cu sens unic

Decizie importantă a conducerii Consiliului Județean Prahova. Potrivit surselor deprahova.ro, executivul prahovean a luat decizie să renunțe la barierele din zona Palatului Culturii. Astfel, respectiva stradă va fi dată circulației și va fi cu sens unic.

Patatul Culturii-Parcări administrate de SGU Ploiești

Potrivit acelorași surse, terenul respectiv va fi dat spre administrare Primăriei Ploiești, urmând ca Serviciul de Gospodărire Urbană să amenajeze și să gestioneze locurile de parcare din zonă.
Este o decizie importantă, ținând cont de faptul că zona respectivă este destul de aglomerată, iar locurile de parcare sunt din ce în ce mai puține, în contextul în care numărul autoturismelor care tranzitează centrul Ploieștiului este destul de mare.

Legătură între B-dul Republicii și strada Emile Zola

Aceasta va face legătura dintre Bulevardul Republicii și strada Emile Zola, iar până în prezent este folosită ca și parcare pentru cei care lucrează în Palatul Administrativ și pentru vizitatori.

Urmăreşte mai multe știri pe pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Citește și:

Geantă cu bani și bijuterii uitată într-un parc din Ploiești

Volosevici, anunț important: ANRE crește prețul Gigacaloriei