Incendiu puternic în Prahova! O căsă, mistuită de flăcări

Incendiu puternic în Prahova! O casă a fost cuprinsă de flăcări, miercuri dimineaţă, în comuna prahoveană Sângeru. O persoană a fost rănită, iar alta a suferit un atac de panică după declanşarea acestui incendiu. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 72 ani și o femeie de 57 ani.

incendiu casa

O familie din localitatea Sângeru a rămas în prag de sărbători fără un acoperși deasupra capului. Tot ce au agonisit în viață s-a făcut scrum în urma unui incendiu  C incendiu care a izbucnit miercuri dimineață. Practic, în doar câteva clipe, flăcările au cuprins întreaga louință

Incendiu în Sâgeru 

Pompierii prahoveni au fost chemaţi să intervină  în jurul orei 9.30, la o locuinţă din satul Mireşu Mare, din comuna Sângeru, care a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafaţă totală de aproximativ 120 de metri pătraţi, a anunţat ISU Prahova. 

” Un incendiu a izbucnit la o locuință în localitatea Sângeru, sat Miresu Mare. Se manifestă pe o suprafață de 120 mp, generalizat la întreaga locuiță. Din primele informaţii, sunt două victime, dintre care una cu atac de panică şi una cu arsuri, au mai anunţat reprezentanţii ISU Prahova. La faţa locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere”, a anunțat ISU Prahova.

Incendiu în Sângeru - O persoană a fost rănită 

”Un bărbat de 72 de ani prezintă arsuri pe față, dar refuză transportul la spital. O femeie de 57 de ani are un atac de panică”, a mai anunțat ISU Prahovă

Urmăreşte mai multe știri pe pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Citește și:

Stradă cu sens unic. Fără bariere la Palatul Culturii

Percheziții în Prahova. Sunt vizați hoții din magazine