Tânăr bătut și tăiat în centrul Ploieștiului! Agresorii au fost prinși

Tânăr bătut și tăiat în centrul Ploieștiului! Poliția Prahova a anunțat că patru tineri, cu vârste între 17 și 20 de ani, sunt audiați în urma unui scandal produs duminică seară. Victima acestora, în vârstă de 22 de ani, ar fi fost lovită și tăiată, probabil cu un cuțit, într-un conflict izbucnit în zona unui centru comercial din Ploiești.

tânăr bătut ploiești

Un tânăr a fost bătut și tăiat în centrul Ploieștiului! Incidentul a avut loc duminică seară, în fața unui centru comercial din Ploiești.

Tânăr bătu și tăiat în centrul Ploieștiului

"La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 18.35, polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești, au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în apropierea unui centru comercial din municipiu, un tânăr ar fi fost agresat de alți tineri.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă, care din primele verificări au stabilit că tânărul în cauză era însoțit de alți 2 tineri și în timp ce se aflau la ieșirea dintr-un centru comercial au avut un conflict verbal cu  un alt grup de tineri.

În urma conflictului spontan, tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi fost lovit cu pumnii în zona feței și înțepat superficial cu un obiect tăietor-înțepător în zona piciorului.

Tânărul în cauză a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a informat IJP Prahova, în cursul zilei de miercuri.

Agresorii tânărului au fost identificați 

Ulterior, IJP a precizat că, în urma investigațiilor efectuate polițiștii, au identificat și depistat persoanele implicate în incident, fiind vorba de 4 tineri cu vârstele cuprinse între 17 și 20 de ani, aceștia fiind conduși la sediul unității în vederea audierilor.

În cauză, polițiștii Secției nr.1 Ploiești fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit unor surse, ancheta are loc în cazul unui incident produs în pasajul de la Omnia.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Citește și:

Marius Tănăsescu, revoluționarul care a făcut publice imagini nemaivăzute