Turiști blocați la Cota 1400. Printre ei se aflau și 12 copii

Turiști blocați la Cota 1400! Jandarmii montani din Prahova au intervenit pentru recuperarea de la Cota 1400 a 24 de persoane, inclusiv 12 copii. Potrivit reprezentanților, IJJ, grupul a rămas blocat pe munte din cauza unei pene de curent care a dus la oprirea instalațiilor de transport pe cablu.

turisti blocati

Un grup de turiști a rămas blocat pe munte din cauza unei pene de curent care a dus la oprirea instalațiilor de transport pe cablu. În aceste condiții, jandarmii montani din Prahova au intervenit pentru recuperarea turiștilor de la Cota 1400 . Vorbim despre 24 de persoane blocate pe munte, inclusiv 12 copii. 

Turiști blocați la Cota 1400

 “Ieri, în jurul orelor 15:00, jandarmii montani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au ajutat mai mulți turiști rămași în zona ,,Cota 1400" să ajungă în stațiunea Sinaia deoarece aceștia nu au putut coborî cu instalațiile de transport pe cablu din cauza unei întreruperi a alimentării cu energie electrică.

Neputând fi apreciat timpul necesar remedierii defecțiunii și dat fiind faptul că noaptea se apropia, jandarmii montani aflați în timpul serviciului au luat hotărârea de a transporta în siguranță turiștii, dintre care si 12 copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, cu autospeciale de jandarmerie, până în stațiunea Sinaia, acolo unde erau cazați”, a anunțat IJJ Prahova joi dimineață.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Tânăr bătut și tăiat în cetrul Ploieștiului! Agresorii au fost prinși