Moș Crăciun contestă decizia de carantinare la Judecătoria Ploiești

Moș Crăciun contestă decizia de carantinare! Cotestația a fost depusă la Judecătoria Ploiești! Judecătoria Ploiești a anunțat că, vineri, instanța are de judecat un dosar inedit. Este vorba despre contestația la decizia de carantinare, depusă de... Moș Crăciun! 

moș crăciun

 Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, Judecătoria Ploiești revine cu o nouă postare amuzantă pe pagina personală de Facebook. Astfel, Judecătoria Ploiești a anunțat că, vineri, instanța are de judecat un dosar inedit. Este vorba despre contestația la decizia de carantinare, depusă de... Moș Crăciun! 

Judecătoria Ploiești: Moș Crăciun contestă decizia de carantinare! 

 “BREAKING NEWS! Soarta Crăciunului în mâinile Judecătoriei Ploiești!

Moș Crăciun contestă decizia de carantinare! Ce vor decide magistrații ploieșteni?

Extras din contestație:

«În fapt, în data de 24.12.2021 ora 2.00 A.M. am aterizat cu sania pe aeroportul Otopeni, venind din zona roșie. Menționez că am prezentat rezultatul negativ al unui test RT-PCR efectuat în data de 23.12.2021, dar s-a apreciat că sania pe care o conduceam nu este autovehicul.

Vă rog sa constatați că în cauză sunt incidente dispozițiile art. 5 alin. 9 indice 1 din Hotărârea nr. 43/02.07.2021 și art. 1 pct. 3 lit. h) din Hotărârea nr. 111/06.12.2021, încadrându-mă în categoria persoanelor exceptate de la măsura carantinei, în calitate de conducător de autovehicul cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 2,4 tone care asigură transportul de marfă.

Atașez, în dovedire, certificatul de înmatriculare și cartea de identitate ale saniei. Apreciez că aceasta se încadrează în noțiunea de autovehicul, în accepțiunea art. 6 pct. 6 din O.U.G. nr. 195/2002, fiind un vehicul echipat cu motor de propulsie, utilizat pentru transportul mărfurilor atât în aer, cât și pe drum.

Menționez că deplasarea s-a realizat în scop profesional, pentru aprovizionarea în vederea împărțirii de cadouri planificată în noaptea de 24 spre 25 decembrie.»", au scris reprezentanții Judecătoriei Ploiești, pe pagina de Facebook a instituției.

Instanța are "antecedente"

Administratorii paginii de pe rețeaua de socializare s-au remarcat, de mai multă vreme, prin postările inedite. De altfel, întreaga instituție a devenit celebră la nivel național prin campaniile on-line și nu numai.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii prahoveni la datorie pentru sărbători în siguranţă!