Incendiu de proporții în localitatea Scăieni, în Ajunul Crăciunului!

Incendiu de proporții în Prahova, în Ajunul Crăciunului!  Flăcările au cuprins  o casă, un atelier auto și o autoutilitară, pe o suprafață totală de aproximativ 250 mp. Incendiul are loc în localitatea Scăieni. La fața locului, ISU Prahova a mobilizat  trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD B2, o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială din cadrul SPSU Boldeşti-Scaeni. Pentru lichidarea incendiului acționează un ofițer, 17 subofițeri și echipajul SPSU.

incendiu scaieni

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a mobilizat forțe importante după ce un incendiu de proporții a izbucnit în localitatea Scăieni. Flăcările au cuprins  o casă, un atelier auto și o autoutilitară, pe o suprafață totală de aproximativ 250 mp  

”Incendiu proprietate particulară în Scăeni. Acesta se manifesă la o casa, un atelier auto și o autoutilitară, pe o suprafață totală de aprox. 250 mp. În acest moment, incendiul este localizat. Intervenim cu trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD B2, o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială din cadrul SPSU Boldeşti-Scaeni. Pentru lichidarea incendiului acționează un ofițer, 17 subofițeri și echipajul SPSU. Nu sunt victime”, a anunțat ISU Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii prahoveni la datorie pentru sărbători în siguranţă!