De Crăciun au fost peste 300 de solicitări la Serviciul de Ambulanță Prahova

În ziua de Crăciun, la Serviciul de Ambulanță Prahova s-a lucrat încontinuu, unde, în ultimele 24 de ore au fost 322 de solicitări. În comparație cu alți ani, numărul urgențelor medicale cauzate de consumul în exces de alimente a fost redus.

De Crăciun au fost peste 300 de solicitări la Serviciul de Ambulanță Prahova

Personalul medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a asigurat o activitate permanentă în perioada sărbătorilor de Crăciun.

În data de 25.12.2021, în cadrul SAJ Prahova au fost înregistrate 322 de urgențe medicale la care s-au deplasat ambulanțe de tip B și C.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Din fericire, Crăciunul acesta cetățenii prahoveni au fost mai cumpătați în ceea ce privește mâncarea, numărul intervențiilor pentru afecțiuni digestive fiind mult mai mic comparativ cu alți ani.

SAJ Prahova a fost solicitat, din nefericire, să intervină si în cazul unui accident rutier, produs in ziua de Crăciun în localitatea Bălțești, unde un bătrân în vârstă de 60 de ani a fost lovit de un autovehicul. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

CITEȘTE ȘI:

Tânără din Brazi, în vârsta de 13 ani căutată de familie și de poliție

Echipa Ploiesti TV vă urează sărbători fericite!