Trei accidente în doar câteva minute, în Prahova. O persoană a decedat

 Trei accidente s-au produs pe raza județului, în decurs de câteva minute, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Prahova. Din nefericire, într-unul dintre accidente o persoană a decedat. Este vorba despre un biciclist care și-a pierdut viața într-un accident produs în jurul orei 18.30, la Gorgota. Șoferul, în vârstă de 30 de ani, nu se afla sub influența alcoolului. Celelalte două accidente s-au produs  aproape simultan pe DN 1, la Tătărani și Azuga.

accidente prahova

Accidente Prahova - Gorgota

Un biciclist și-a pierdut viața, luni seară, într-un accident produs în jurul orei 18.30, la Gorgota. Poliția a anunțat că evenimentul s-a produs pe DJ 101E, la ieșire din Poienarii Apostoli spre Crivina. Biciclistul a fost acroșat de un autoturism și aruncat într-un șanț.

Din păcate, echipajele de urgență ajunse la fața locului nu au mai putut decât să pronunțe decesul. Victima este un tânăr de numai 35 de ani. Șoferul, în vârstă de 30 de ani, nu se afla sub influența alcoolului.

Acesta este al treilea accident anunțat de Poliția Prahova, în decurs de câteva minute, după alte două evenimente rutiere produse aproape simultan pe DN 1, la Tătărani și Azuga.

Accidente Prahova - Azuga

Un al doilea accident, soldat doar cu pagube materiale, s-a produs pe DN 1, în zona localității Azuga. Potrivit IPJ Prahova, în accident au fost implicate trei autoturisme. 

Accidente Prahova - Tătărani

Cel de-al treilea accident s-a produs pe DN1, în comuna Bărcănești,sat Tatarani. Potrivit IPJ Prahova, un autoturism a intrat în sensul giratoriu dupa care s-a rasturnat pe partea carosabilă. Conducatorul auto în vârstă de 77 de ani a fost asistat medical la fața locului.

ISU Prahova a intervenit cu o autospecială de stingere,o autospecială de descarcerare și o ambulanță B2.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

De Crăciun au fost peste 300 de solicitări la Serviciul de Ambulanță Prahova

Accident mortal pe DN1, la Potigrafu. Alte patru persoane au fost rănite