Accident cu victime la Măneciu. Un TIR s-a răsturnat

Un accident rutier s-a produs luni seară, pe DN1A, în  zona comunei Maneciu, sat Cheia. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, un autotren încărcat cu hârtie s-a rasturnat în urma impactului cu un autoturism. În eveniment au fost implicați doar conducătorii auto. La această oră, trafic se desfăşoară ingreunat, mai anunță ISU Prahova. 

accident măneciu

Un autotren și un autoturism au fost implicate într-un accident rutier produs luni seară, pe DN1A, în  zona comunei Măneciu, sat Cheia. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, autotrenul era încărcat cu hârtie, iar în urma impactului s-a răsturnat.

Accident la Măneciu - Scurgeri de caburant din TIR

ISU Prahova, mai anunță faptul că autotrenul prezintă scurgeri de carburant.  O persoană a fost rănită și asistată medical la fața locului. Medicii au luat decizia de a transporta  victima la spital.

”Accident rutier pe DN1A, în zona mănăstirii Cheia, la km 149+500, Un autoturism condus de un tânăr de 20 ani, pe sensul de mers Brașov către Ploiești a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat în vârstă de 66 ani.

În urma impactului ambele autoturisme au ieșit în afara părți carosabile, autotrenul fiind răsturnat. Conducatorul autoturismului urmează a fi transportat spital pentru investigatii medicale de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testați,rezultatul fiind NEGATIV. În momentul de față se circula alternativ pe o bandă de mers”, a anunțat IPJ Prahova. 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Trei accidente în doar câteva minute, în Prahova. O persoană a decedat