Articole pirotehnice confiscate, afacerea acestui sezon stricată de polițiști

În data de 27 decembrie, în jurul orelor 9:30 polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au găsit înraza comunei Dumbrava un bărbat ce oferea spre vânzare petarde, artificii și diferite tipuri de articole pirotehnice fără a avea o autorizație în acest sens.

Articole pirotehnice confiscate, afacerea acestui sezon stricată de polițiști

După controlul efectuat asupra bărbatului de 29 de ani a fost găsită cantitatea de 100 de kg de articole pirotehnice în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, articolele pirotehnice fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Tot ieri, în jurul orei 13.30, a fost identificat în parcarea din faţa unui centru comercial din comuna Blejoi, un bărbat ce oferea spre vânzare articole pirotehnice dintr-o autoutilitară, fără a fi autorizat în acest sens.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

În urma controlului efectuat, asupra bărbatului de 44 de ani a fost găsită cantitatea de 150 de kg de articole pirotehnice din categoriile F2-F3 (petarde și baterii de artificii) în valoare de aproximativ 7.500 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, articolele pirotehnice fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Prahova pe tot parcursul zilei de ieri au identificate mai multe persoane care aveau asupra sa articole pirotehnice, după cum urmează:

În comuna Brazi a fost depistat în flagrant, un bărbat având asupra sa o cantitate de 1 kg de articole pirotehnice, în valoare de aproximativ 100 de lei.

La aproximativ ora 14.30, pe raza comunei Bărcănești a fost identificat un alt bărbat având asupra o cantitate de 2 kg de articole pirotehnice, în valoare de aproximativ 200 de lei.

În ambele cazuri s-au luat măsuri contravenționale, articolele pirotehnice fiind confiscate.

CITEȘTE ȘI:

Avarie Electrica în Prahova. Sunt afectați aproximativ 1000 consumatori

Accident cu victime la Măneciu. Un TIR s-a răsturnat